Industrilokaler i Skævinge

Se ledige industrilokaler i Skævinge herunder. Hvis du er interesseret i at leje eller købe et industrilokale på listen herunder, så tryk på overskriften for at komme videre. Held og lykke med jagten på dine nye industrilokaler! Mere info om industrilokaler i Skævinge.

Industrilokaler.dk er Danmarks store portal og søgemaskine for ledige industrilokaler. Vi samler næsten alle ledige industrilokaler ét sted, så du kun behøver at kigge et sted når du leder efter et industrilokale. Brug søgefunktionen herunder for at specificere din søgning efter industrilokaler. Har du et ledigt butikslokale, som vi skal annoncere, så kontakt os nu på 25238710  [email protected].Industrilokaler.dk er Danmarks store portal og søgemaskine for ledige industrilokaler. Vi samler næsten alle ledige industrilokaler ét sted, så du kun behøver at kigge et sted når du leder efter et industrilokale. Brug søgefunktionen herunder for at specificere din søgning efter industrilokaler. Har du et ledigt butikslokale, som vi skal annoncere, så kontakt os nu på 25238710  [email protected].Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
1 industrilokaler

Statistik over udviklingen i ledige værkstedslokaler i Skævinge over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige værkstedslokaler i Skævinge over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige værkstedslokaler i Skævinge på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værkstedslokaler i Skævinge der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værkstedslokaler i Skævinge der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værkstedslokaler i Skævinge over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler i Skævinge over tid, samlet statistik over udlejede værkstedslokaler i Skævinge over tid, samlet statistik over alle udbudte produktionsejendomme til salg i Skævinge over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler til salg i Skævinge over tid, samlet statistik over solgte produktionsejendomme i Skævinge over tid.

Dato Alle udbudte værkstedslokaler Nye udbudte værkstedslokaler Udlejede og solgte værkstedslokaler
16. juli 2024 1 0 0
15. juli 2024 1 0 0
14. juli 2024 1 0 0
12. juli 2024 1 0 0
10. juli 2024 1 1 1
3. juli 2024 1 0 0
2. juli 2024 1 0 0
1. juli 2024 1 0 0
30. juni 2024 1 0 0
29. juni 2024 1 0 0
28. juni 2024 1 0 0
27. juni 2024 1 0 0
26. juni 2024 1 1 1
25. juni 2024 1 0 0
22. juni 2024 1 1 1
21. juni 2024 1 0 0

Statistik over udbuddet af ledige værkstedslokaler i Skævinge

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige værkstedslokaler i Skævinge over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte værkstedslokaler i Skævinge over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler i Skævinge over tid, samlet statistik over udlejede værkstedslokaler i Skævinge over tid, samlet statistik over alle udbudte produktionsejendomme til salg i Skævinge over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler til salg i Skævinge over tid, samlet statistik over solgte produktionsejendomme i Skævinge over tid.

Værkstedslokaler
Antal ledige lokaler 1
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 0
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 0
Højeste m2-pris 0
Laveste m2-pris 0

Find en industrilokale i Skævinge

Når du søger efter et industrilokale i Skævinge, er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige industrilokaler. Vi giver dig dette samlede overblik over stort set alle industrilokaler på markedet, og gør det let for dig at finde et industrilokale i Skævinge, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv.

Hvis du har brug for hjælp i din søgning, så kontakt os via denne side.


Få overblik over ledige industrilokaler i Skævinge

Når du leder efter nye industrilokaler i Skævinge er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige industrilokaler. Vi giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et industrilokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Vælg dine kriterier i søgefunktionen herover for at finde ledige industrilokaler i Skævinge, som passer til dig.